Naše láska

Naše láska

Anotace: ...

V hloubi srdce, tam, kde se láska rodí,

přichází vlna emocí, co nás provází

Jako květina, která v jarním slunci rozkvétá,

naše láska se rozmáhá

 

Tvůj úsměv je jako slunce na obloze,

můj svět rozjasňuje, naději a sílu mi dává

Každý dotek Tvých rukou na mé kůži,

vnitřní plamen rozproudí, který ve mně žhne

 

Tvá něžnost mě jako vůně květin omamuje,

Tvoje slova jsou melodií, co mě dojímají

V Tvých očích bezpečí a lásku nacházím,

ve Tvém objetí svůj domov nalézám

 

Společně životem putujeme,

všechny překážky a strasti překonáváme

Naše láska je pevná jako skála,

nevzdáváme se, ani když se zdá, že je tma

 

Miluji Tě s každým dechem a úderem srdce,

jsme spřízněné duše, navždy spojené v jednom těle

Naše láska je jako nekonečná symfonie,

která v našich srdcích zní věčně

 

Tak buďme spolu, navždy spojeni,

věřím, že naše láska nás ke štěstí povede

Ať každý den je plný lásky a vášně,

ať naše srdce v harmonii bijí, věčně

Autor Misha, 19.08.2023
Přečteno 100x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi žena něžných přirovnání a přívlastků...

19.08.2023 14:30:32 | cappuccinogirl

v srdci lásku skrývám, slovy ji píší na papír, lásku, něhu dávám především svým dvěma dcerkám, které mám ráda:-)

19.08.2023 19:14:25 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí