Svatební přání

Svatební přání

Anotace: ...

V tomto okamžiku, kdy se dvě srdce spojují,

vítám vás v lásky slavnostním závětří

Jste jako dvě květiny, které se navzájem doplňují,

společně tvoříte nádhernou zahradu štěstí

 

Vaše láska je jako nekonečný oceán,

plný vášně, oddanosti a věrnosti

Spojeni jste nitkou, která se nikdy nerozváže,

spoločně budujete pevné základy štěstí

 

Svatební zvony zní, aby oznamovaly váš den

radostně do posledního tónu znějí

Váš slib lásky se rozlévá do širého světa,

ať je váš svazek pevný a nezničitelný jako kámen

 

Společně putujete cestou plnou radosti a lásky,

ať vás provází štěstí a vzájemné porozumění

Jako manželé se podívejte do budoucnosti s nadějí,

společný příběh plný lásky a jednoty si vytvořte

 

Tak nechť váš svatební den je plný slunečního svitu,

ať vaše srdce na každý společný okamžik se těší

Nezapomeňte na lásku, která vás sem přivedla,

ať je váš svazek věčný a naplněný štěstím a láskou

 

Autor Misha, 20.08.2023
Přečteno 119x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí