Anička, naše zlato

Anička, naše zlato

Anotace: věnováno mé dcerce Aničce...

Anička, malá princezna, plná radosti,

Tvá nákaza smíchu je nakažlivá

Svět je krásnější, když Tě vidím zářit,

Tvou přítomností se všechno okolo zdá být vítězné

 

Tvé oči jsou jako dvě jasné hvězdy,

které osvětlují cestu všem kolem sebe

Tvůj smích je jako melodie rajské hudby,

která rozjasňuje duše a rozptyluje temnotu

 

Anička je plná energie a odvahy,

jsi symbolem síly a neohroženosti

Svět je Tvým hřištěm, kde nové věci objevuješ,

nikdy se nebojíš postavit výzvám

 

Tvá laskavost je jako slunce, která hřeje,

úsměvy a radost všem kolem sebe rozdáváš

Tvoje srdce je plné lásky a porozumění,

jsi zázrak, který naše duše oživuje

 

Aničko, nechť Tvá cesta je plná radosti a štěstí,

ať Tvůj smích se všude rozlévá

Věřím, že všeho, čeho se dotkneš, dosáhnout dokážeš,

jsi jako hvězda na nebi, ktrá jasně září

Autor Misha, 22.08.2023
Přečteno 126x
Tipy 10
Poslední tipující: zde.neck, jenommarie, mkinka, Psavec, Žluťák, IronDodo, Anfádis, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí