poznání

poznání

je až směšné za jakých podmínek jsem tě poprvé uviděl,

snažil jsem se uhýbat pohledem neb jsem se styděl,

tvá energie, úsměv, aura i smích

vědomí, že stala bys za hřích,

mě naprosto objalo, jako pocit domova, když jsi při mě,

však snažil jsem se dál realisticky držet u země,

mé snahy byly záhy zahaleny, když cítil jsem teplo tvého těla při objetí,

bránil jsem se, znám ten pocit, když padá na Tebe to známé prokletí,

láska? pocit bezpečí? touha? chtíč?

kdo ví, nýbrž od tebe již nechci pryč,

všimla sis někdy fungování mého černobílého světa?

ne?

slunce tež neví, že je kolem něj kdejaká planeta

 

<3

Autor boy, 22.08.2023
Přečteno 123x
Tipy 17
Poslední tipující: zde.neck, Sonador, MatyhoZmaty, Helen Mum, Psavec, Fialový metal, RadekČ, Žluťák, Ophelia81, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobrá*

22.08.2023 22:47:52 | Sonador

děkuju :)

22.08.2023 23:53:43 | boy

Velmi pěkné... :-)

22.08.2023 17:54:55 | Helen Mum

děkuji^^

22.08.2023 18:21:34 | boy

Ano! :)

22.08.2023 11:46:25 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí