Vyznání lásky pro Tebe

Vyznání lásky pro Tebe

Anotace: věnováno mému manželovi...

Můj milovaný manželi, slovy nedokáži vyjádřit,

jak moc Tě miluji, jak moc jsi pro mě důležitý

Tvá přítomnost v mém životě je neocenitelná,

jsi mou oporou, láskou nekonečnou a vzácnou

 

Každý den se s úsměvem na tváři probouzím,

protože vím, že jsi tu se mnou a to mi sílu dává

Tvá láska mě naplňuje a radost mi dodává,

jsi mou spřízněnou duší, mou nejlepší polovičkou

 

Spolu jsme mnoha radostmi a výzvami prošli,

vždy jsme se pevně drželi a navzájem podporovali

Tvá něha a péče jsou pro mě každodenním zázrakem,

nemohu si život bez Tebe představit

 

Děkuji Ti za všechny okamžiky, které jsme sdíleli,

za každý úsměv, každé objetí a každý polibek

Přísahám Ti svou lásku,

budu tu pro Tebe v dobrém i zlém, navždy

 

Miluji Tě srdcem, které jen pro Tebe bije,

jsi mým životem, štěstím a mou největší hodnotou

Děkuji Ti, že jsi mým manželem a nejlepším přítelem,

ať naše láska věčně trvá, vždyť jsi můj skutečný poklad

Autor Misha, 23.08.2023
Přečteno 128x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, IronDodo, Psavec, Anfádis, zde.neck, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání

23.08.2023 06:28:38 | zde.neck

děkuji, jsem ráda, že se líbí a že jsi se u mne zastavil:-)

23.08.2023 19:29:24 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí