V narodení dňa

V narodení dňa

Anotace: -

 

Vzduch sviští po daždi vonia
tma zakvíli do panenského lona
akási udiala sa v tebe zmena
v nej musíš byť donaha červená.


Vlasy si nahrň na ramená
v tieni svetla široko rozkročená
nepusť ma, obopni ma silou nôh,
neroztrhne človek, čo spojil Boh.


Vytrhnem bielu kosť, stvorím si ťa z nej
ty číra voda, šťastím sa smej
mesiačiky potu na tele svietia
vo hviezdach spieva malé dieťa.

Autor IronDodo, 24.08.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, RadekČ, Ophelia81, Sonador, Anfádis, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné*

24.08.2023 08:30:00 | Sonador

Pěkný obrat. Vlasy si nahrň na ramena. Působí celé velmi mile a křehce.

24.08.2023 05:38:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí