Vše co mám a i přestou tu něco chybí

Vše co mám a i přestou tu něco chybí

Anotace: Nevím co sem napsat, prostě jen nesmysl napsaný o nudné hodině...

Mám díru v srdci,
kdopak ji zalepí?
Snad pán s leukoplastí?

Mám brouka v hlavě,
kdopak ho odstraní?
Snad ten, kdo o tom něco ví?

Mám zádá bolavý,
kdopak je napraví?
Snad ten, kdo vstoupí mi do dveří?

Mám oči osleplý,
co ještě zří?
Snad tvý srdce prokletý?

Mám prázdné nitro,
kdopak ho naplní?
Když on už už dávno není mým?

Mám ruce špinavý,
kdopak je očistí?
Snad ten kdo bude chtít snít?

Máš boty toulavý,
co nutí tě jít.
Jak donutím tě k vyzutí?

Zbyly tu jen dveře k odnětí
a slzy dojetí.
Autor sad_girl, 29.03.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

juwa...

29.03.2007 23:06:00 | Najlin

:)jak je donutíme vyzout jim ty zatracený boty toulavý???
jinak hezká a pravdivá jako obvykle:)
mám Tě ráda Ty moje zlatíčko:)

29.03.2007 18:22:00 | lonely.princess

sýýýr..:) honem..:)

29.03.2007 18:22:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí