Pohyb častíc

Pohyb častíc

Anotace: -

 

Stromy dlhé tiene
vrhali do jazera.
V ňom i hviezdy zapálené
kúpali sa z večera.

A pri mne láska, žiari,
rúčka sa jej trasie,
hľadíme si do tvári
ruka prelomená v páse.

Jej oči, ako kvitnúca pláň,
keď bozk mi vkladá…
Jej rúčku tisne mi dlaň.
Šepce: Ó, mám ťa rada.

Preletel elektrický prúd
ústa zachytili tvoj dych,
ako ohybný svieži prút...
Tisnem ju... Chvíľa — Vzdych.

Autor IronDodo, 29.08.2023
Přečteno 118x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Alala, martinaV, Ophelia81, kozorožka, RadekČ, Žluťák, Anfádis, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí