Tanečnice

Tanečnice

Anotace: Věnováno mé taneční múze

Bylo mi vždycky líto
Tvých krásných bosých nohou
Ušpiněných prachem z prken

A Tvého těžce pracujícího dechu
Od břicha k ňadrům
Ale hudba řve a chce pít
A plíží se aspoň k Tvému potu

Zatímco já, který v pohledu neumím lhát
Vidím, že všechna místa k líbání
Jsou jenom na Tobě
Ale Ty je odhazuješ do ztracena

Protože teď nepotřebuješ nic
Ani sebe...
Autor RadekČ, 31.08.2023
Přečteno 133x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Anfádis, Žluťák, Psavec, Ophelia81, pomeranch, Kaňka, narra peregrini, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně píšeš i z tanečního parketu.

02.09.2023 10:26:55 | mkinka

Děkuji, pokus o zachycení emoce při tanci.

02.09.2023 10:42:33 | RadekČ

Hodně krásný pokus. Super.

02.09.2023 11:03:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí