NN

NN

Anotace: Anonymní, pro jednoho kluka, který se mi hodně líbil, ale stejně o tom neví - jedna ze starších

Každý den je něčím nový,
Každý den je výjimečný,
Každou noc já oči soví
Vidím, pohled zlořečený.

Každým dnem já duši stále,
Každým dnem ji ztrácím dál,
Nocí hledím dál zoufale,
Hledám to, co mi den vzal

Hledám, pátrám, nenacházím
Odpovědi na otázky své,
Na jednu věc stále sázím
Výhry však jsou stále tvé.

Nevím, jak dál chovat se mám,
Nevím, jak jít kolem tebe,
Vím, že dávno nejsi už sám,
Tím padá na mě samo nebe.
Autor pax.deora, 30.03.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí