Tenkrát

Tenkrát

Anotace: Tak zase jedna ze starších básní, které jsem psal už hodně dávno.Doufám, že se bude alespoň trochu líbít.

Tenkrát jsem s celým světem bojovat chtěl.
Tenkrát jsem se snažil abych šťastný život měl.
Tenkrát jsem ještě měl sny své.
Tenkrát jsem neznal oči tvé.
Tenkrát jsem neznal tvůj smích.
Tenkrát jsi nebyla ve snech mých.
Tenkrát jsem tě poprvé viděl.
Tenkrát jsem se ti přiznat styděl.
To bylo tenkrát, teď už mě život netěší.
Tajně jsem doufal, že mě smrt utěší.
Připadám si strašně sám,
Kam se kouknu kousek tebe mám.
Nechci se už oddávat těmto vizím,
Těším se až odtud zmizím.
Pro tebe jsem stínem pouhým,
Žiji životem bezcenným, dlouhým.
Srdce mě bolí a hlavu v jednom víru mám,
Nechci tu být bez tebe sám.
Je mi jedno co si myslí oni,
Vždy jsem skládal jenom pro ni.
Ví to, však nechce verše moje.
Jak mám zabít srdce svoje?
Nechci už o ní snít,
Nechci dál jen pro ní žít.
Chci křídla mít a letět pryč,
Chci konečně najít od té zlaté klece klíč.
Jak se zbavit tvého hlasu?
Jak přestat myslet na hebkost tvých vlasů?
Jak přestat myslet na jemnost tvé kůže,
Když jsi stokrát krásnější než nejkrásnější růže.
Jak si tě ze srdce vyrvat mám?
Bez tebe mi připadá, že jsem na celém světě sám.
Bez tebe je pro mě místo dne noc.
Nevím jak se z toho dostat, komu říct o pomoc.
Už stokrát jsem proklel lásku, ten zákeřný cit.
Proč? Proč jsem tě chtěl tolik mít?
Autor Azazen, 30.03.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi, že jsi dost smutný člověk, píšeš fakt krásně, jen bych ti přála, aby tě ten smutek moc dlouho nedržel a abys byl i šťastný

04.04.2007 19:37:00 | pax.deora

Hezky vypsané pocity.Líbí se mi

03.04.2007 14:51:00 | s.e.n

Jednou jsem zažila lásku, která mi ukázala to o čem vyprávíš ve své básničce...vím, že čas nic neřeší jelikož i maličká myšlenka vrací ty jemné vlasy a hebkou kůži...září z té básně vybrace, které mě do těch citů vrátily...jsi výborný básník...praciješ se slovy jako s částmi svého těla...

03.04.2007 08:30:00 | Never

Moc krásná básnička

31.03.2007 16:40:00 | angel_s.r.o

čas je všelék

30.03.2007 14:05:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí