Na vždy..

Na vždy..

Anotace: ...

Já uvěřila jsem tvým očím,
že se na vždy na mě budeš smát.
Já přála si jen,
aby jsi tu byl,
nic víc jsem nežádala.
I když jsi tu stále se mnou,
cítím,že už jsi dávno odešel.
Autor Zlatičko, 30.03.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak dobře to znám, ale neboj, zase bude dobře Martinenko ;-)

01.04.2007 22:12:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí