Cesta za Tebou

Cesta za Tebou


Klikaté cesty, překážky všude
jedu teď za Tebou, myslim na to co bude
tvůj hlas v mé hlavě, hladí mě všude
silnice, hrad pak řeka a most
citim tvou blízkost a nemusim mít nos
srdce se chvěje, plesá a hoří
když nasedáš ke mně
něco se rodí
láska a světlo, blažený stav
jsme zase jedno, přišel náš čas.
Letíme vysoko za hranici těl
tam, kde je milování nekonečný úděl
Pevně se držíme, laskáme sebe
Až kapky lásky pohltí nás celé.

Autor Radek779, 13.09.2023
Přečteno 117x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, IronDodo, CULIKATÁ, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása.

20.12.2023 15:33:22 | mkinka

Tak to je pěkná jízda -)

13.09.2023 22:12:41 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí