Když mě srdce vábí

Když mě srdce vábí

Anotace: ...

Když mě srdce vábí, touhy ve mně se rozněcují,

přicházíš ty, můj milovaný, jako zázrak nebeský

Tvá přítomnost mě oživuje, duše mi zpívá,

ve Tvém objetí klid a bezpečí nacházím

 

Když mě srdce vábí, všechny pochybnosti mizí,

ty jsi má jistota, můj anděl, můj příbytek blízký

V Tvých očích lásku vidím, která mě osvobozuje,

Tvůj dotyk mě sladkou rozkoší naplňuje

 

Když mě srdce vábí, společně píseň tvoříme,

jejíž melodie v našich srdcích upřímně zní

Naše duše souhrou tančí, jakoby jedna byla,

ve Tvé náručí vše najdu, po čem jen toužím

 

Když mě srdce vábí, svět se zdá být v dokonalém souladu,

s Tebou jsem své štěstí a svobodu našla

Tak nechme srdce vést nás na cestě lásky a radosti,

ať společně příběh tvoříme, který bude věčně pokračovat 

Autor Misha, 15.09.2023
Přečteno 118x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí