Hra o nás

Hra o nás

Anotace: ...

Hra o nás je jako tanec ve větru,

kdy se naše osudy prolínají

Každý krok je novým dobrodružstvím,

každý okamžik je pro nás důležitý

 

Naše role se jako vlny moře střídají,

jeden den jsme hrdinové, druhý den zrádci

Ale pokaždé jsme spolu, 

jsme součástí této vzrušující hry o nás

 

Občas jsou scény dramatické, plné konfliktů,

ale vždy cestu ke smíru najdeme

Naše láska je jako nezničitelná pevnost,

která všem zkouškám a bouřím odolává

 

Hra o nás je plná emocí a vášně,

každý moment je intenzivní zážitek

I když jsou některé scény bolestivé,

jsme připraveni riskovat, protože si toho vážíme

 

Tato hra nám ukazuje, že jsme živí,

že jsme schopni lásky a odpuštění

Hra o nás je jako nekonečný příběh,

který nikdy nekončí, dokud jsme spolu

 

Tak se nechme unášet proudem této hry,

neboť jsme na všechny výzvy připraveni

Společně jsme nepřekonatelní, spolu jsme silní,

tato hra o nás, navždy nás spojuje 

Autor Misha, 15.09.2023
Přečteno 106x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Marry31, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé vyjádření, myslím že každý si v tom najde to svoje co ho osloví

15.09.2023 10:40:48 | Marry31

přesně, jak jsi napsala, též s tebou souhlasím:-)

15.09.2023 19:12:30 | Misha

Mišulko oslovilas...i Ccino si rádo hraje...a i když tahle hra patří v životě k těm nejsložitějším a v podstatě k ní neexistuje návod, tak proměnlivost téhle hry zaručuje minimálně jediný... že nebude nikdy nudná :-)

15.09.2023 09:06:07 | cappuccinogirl

přesně tak, tahle hra žádný návod nemá, ani vítěze ani poraženého nezná, někdy je tato hra jako aprílové počasí a souhlasím s Tebou, že nikdy nebude nudná:-)

15.09.2023 19:11:49 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí