Oči

Oči

Jeden má někdy nápady!
Vrhám se na tvou panenku
Zadrž a neříkej mi cvoku
Panenkou myslel jsem tu v oku
Zamkla jsi oči na tři západy
když slíbávám ti z víček řasenku

Tvá trpělivost je až podezřelá
Leccos jednomu naskočí
Tak třeba: je mi třicet-zírej!
Víš co? Už oči neotvírej
Kdybys je přece jenom otevřela,
kéž napadne ti šedý zákal na oči
Autor Titán, 15.09.2023
Přečteno 121x
Tipy 1
Poslední tipující: Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí