PoetiK - Bílé šaty

PoetiK - Bílé šaty

Anotace: několik příběhů ukotvený do jednoho celku :) Více se k tomu asi netřeba vyjadřovat, každý moc dobře pochopí :) PS: klidně se ptejte, kdyby něco





PoetiK ft M.A. - Bílé šaty


"V bílých šatech městem bloudí asi trochu ztracená
 Zkrápěna je deštěm proudí její duše zmatená….

jeden příběh za všechny,  jedno místo, jeden čas,
dobře vobjednanej typ – koukej vod něj bere zas,
Dlouhej noční trip, jedna ruka, jeden hlas,
štěstí už je na dosah, hvězda září ve vegas
na zábavu nejspíš nemám stejnej vkus,
dobře vybirám si vklady pro finance
možná obyčejný, co nemá v kapse plus
sázím na  respekt, vzájemná tolerance.
Dnes každej hledá způsob, jak snadno zabavit se,
odloženej kout, kde  počítá se každá mince,
jeden končí doma, druhej na záchytce,
další v náručí, modrej maják na sanitce.


V bílých šatech městem bloudí asi trochu ztracená,
zkrápěná je deštěm proudí její duše zmatená.

M.A.:
Na jednu lež – se přece neumírá,
a srdce nebolí, když oči nevidí,
když teče do bot – pomoc se neodmítá,
buď končíš HappyEndem nebo jsi bez lidí."

https://www.youtube.com/watch?v=EmlO5rMGQfs

Autor Poetik, 16.09.2023
Přečteno 78x
Tipy 4
Poslední tipující: Anfádis, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí