Nic nevzdávám

Nic nevzdávám

Anotace: ...

Nic nevzdávám, to je můj příslib,

i když se přede mnou temný mrak zdvihá

Bouře může zuřit, větry mě mohou lámat,

ale v mém srdci plamen naděje doutná

 

Nic nevzdávám, ať se děje cokoliv,

nechci podlehnout strachu ani zoufalství

Svou vůli a sílu pevně držím,

ať se mi před nohama i kamení strouhá

 

Možná se cesta dlouhá a nejistá zdá,

nezastavím se, snů se nevzdám

Ve své schopnosti a odhodlání věřím,

jsem připravena jít až do konce

 

Každý krok, který udělám vpřed,

je výzvou, kterou s odvahou přijímám

Nechci se sklonit ani zlomit,

protože jsem silná a nezlomná

 

Překážky, které mi v cestě stojí, 

na těch mi vůbec nezáleží

S nimi se statečně peru,

nakonec je všechny překonám

 

Nic nevzdávám,

protože jsem silná a odhodlaná 

Autor Misha, 18.09.2023
Přečteno 72x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bufik, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře.

18.09.2023 15:18:31 | Psavec

děkuji moc, člověk by se v životě neměl vzdávat před ničím

18.09.2023 18:45:15 | Misha

Běž děvče... cesta zpátky není (a i kdyby byla, určitě není pro tebe!!!) Ty jsi bojovnice :-)
Jsem s tebou, Amazonko statečná!!!

18.09.2023 09:53:05 | cappuccinogirl

jsem bojovnice a někdy se se vším jako lvice peru, běžím, běžím a nezastavuji se před ničím, kamarádko

18.09.2023 18:44:43 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí