Bouře v srdci

Bouře v srdci

Anotace: ...

Bouře v srdci se odehrává,

emoce se vzpínají a zuří

Vlny neklidu se valí a duní,

duše se útěchu najít snaží

 

Vítr všechny naděje strhává,

déšť slzy na tváři spílá

Hromy v temné noci duní,

bouře v srdci se nezastaví

 

I přes všechny překážky,

přes temné mraky nad hlavou,

v srdci jiskra naděje zůstává,

nechce se nechat zastavit

 

Bouře v srdci být silná může,

i ta nejsilnější bouře jednou skončí

Slunce na oblohu znovu vyjde,

do srdce klid a mír přinese

 

Tak neztrácej víru v bouři srdce svého,

naděje je ta, která Tě podrží

Až se bouře vyčerpá a odezní,

silnější a moudřejší než předtím zůstaneš 

Autor Misha, 19.09.2023
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása nebeská!:)

19.09.2023 07:08:56 | Žluťák

tohle jsem nečekala, moc děkuji za krásný komentář:-)

19.09.2023 07:17:22 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí