Dopis Neptunovi

Dopis Neptunovi

Anotace: z hlubin


Neptune píši Ti dopis do dáli
tys ten mladík ukovaný v žaláři
jsi lehký vánek a ničivá bouře
objímáš srdcem a hřeješ objetím
jsi horká vášeň a trpké zklamání
jsi vřelost a chlad věčný.


Neptune povstaň s přímým pohledem
vzmuž se a jdi osudu vstříc
nekleč před nicotným prázdnem
křič a bojuj za sebe a blízké
nejsi tu sám a my nejsme sví
co bouře nezažene to vánek napoví
netrap se pro tělo bez určení.

Autor JLi, 19.09.2023
Přečteno 124x
Tipy 9
Poslední tipující: Quenya, o3_gambit, IronDodo, Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí