Někdo z nás

Někdo z nás

Anotace: Z nové sbírky ROKOPISY, která kombinuje básně ve volném verši s fotografiemi.

NĚKDO Z NÁS JE TMA,
NĚKDO Z NÁS JE JEDEN.
NEBE JE TRIK NA TURISTY,
KDYŽ TVÍ LVI JDOU ZMRZLOU AFRIKOU.

TVÁŘÍŠ SE,
JAKO BYS SNĚDLA CELEJ FOTBALOVEJ TÝM.
NEJSEM KEN A TY NEJSI KENOVÁ…

ZÍTŘEK TI JE TĚSNEJ JAK DŽÍNY
A TY NIC NEDĚLÁŠ JAK NEDĚLE.
PÁNBU ROZDÁVÁ KLOBOUKY,
ABYCH MOH KŘIČET – DRŽÍM SI HO!

TO LÉTO HROZÍ ZIMOU
A ZIMA ZASE TOPENÍM.
JEN TVÍ LVI JDOU NĚMOU OBLOHOU…
Autor honzasimek, 19.09.2023
Přečteno 125x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivují popisky k fotografiím

19.09.2023 19:58:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí