Hřích tiše na srdci dřímá

Hřích tiše na srdci dřímá

Anotace: ...

Hřích tiše na srdci dřímá,

v temných koutech tajně sílí

Jako had se v noci plíží,

do duše se tiše vkrádá

 

Svůdce nenápadný do svých sítí nás láká,

svou mocí srdce ovládne

Touhou přetéká, zákeřně se směje,

když v nás zakázaný svět vzbuzuje

 

Hřích, ten lstivý pán,

k nečestným činům nás svádí

Nenápadně nás k sobě přitahuje,

my se mu bezmocně oddáváme

 

Ve tmě se světlo skrývá,

světlo nám cestu ven ukazuje

Síla v nás, co hřích přemáhá,

lásku a pravdu znovu vzkřísí

 

Hříchu svou moc nepřenechme,

nechť naše srdce čisté zůstane

Věřme, že láska a dobro zvítězí,

hřích tiše na srdci zemře

Autor Misha, 23.09.2023
Přečteno 64x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Bufik, Isabella, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí