Jen ty budeš dál mou láskou snů

Jen ty budeš dál mou láskou snů

Anotace: ...

Jen ty budeš dál mou láskou snů,

tou, kterou vždy hledám,

tou, co mě přímo v srdci pálí

Tvůj úsměv, Tvé oči, Tvá něžnost,

to jsou věci, které mi smysl dávají

 

Když jsem s Tebou jako ve snu se cítím,

čas svůj běh zastavuje, všechno je tak krásné

Tvoje doteky mě rozpálí, Tvůj polibek mě omamuje,

jsme spolu jako jedno, jakoby osud to tak chtěl

 

Naše láska je jako hluboký oceán,

na vlnách štěstí a lásky plujeme

Nic na světě nás nerozdělí,

jsme navždy spojeni

 

Jsi pro mě tím nejcennějším pokladem,

mé srdce jen Tobě patří

Budeme spolu, ať cokoli přijde,

jen ty budeš dál mou láskou snů

 

Jen ty budeš dál mou láskou snů,

Tvá přítomnost mě klidem naplňuje

Ve Tvých očích své štěstí vidím,

ve Tvém objetí útočiště nacházím

 

Tvá láska mě jako plášť obklopuje,

bezpečně a chráněna se v něm cítím

V každém Tvém polibku je něžnost,

co mi srdce a duši rozesměje

 

Ty jsi můj sluneční paprsek,

mé temné dny rozjasňuje

Tvá přítomnost mě radostí naplňuje,

jsem šťastná, když jsi se mnou

 

Budeš vždycky mým průvodcem,

mou oporou v těžkých chvílích

Jen ty budeš dál mou láskou snů,

navždy Tě budu milovat

Autor Misha, 24.09.2023
Přečteno 79x
Tipy 7
Poslední tipující: Narragan, Žluťák, Marťas9, Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekné vyznanie

24.09.2023 05:41:17 | IronDodo

děkuji za komentář, těší mě, že se líbí

24.09.2023 18:52:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí