Chemie lásky

Chemie lásky

Anotace: hormony lásky

 

Další jizva v srdci

a dým z cigaret

pálím jednu za druhou

abych rozehnal

mrak vzpomínek

a udělal si pořádek

v hlavě a rozkroku

bez tebe.

 

Ptám se skleniček

jsou milé na mne

jako jsi byla i ty

než vyschla chemie

tvého těla

v čem byl špatný

vzorec molekul.

 

Naplnil se slib

dali jsme si ho

hned na začátku

v nejlepším to skončí

a náš vzorec lásky

je jenom dočasný.

 

Spoutané molekuly

s tvými navzájem

kolují v mé krvi

žijí a množí se

tvoří buňky chlopní

a mozku

který teď nechápe

stupidní sliby.

 

 

 

 

Autor neandrtalec, 24.09.2023
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, cappuccinogirl, Psavec, IronDodo, Lexi, Ophelia81, Kaňka, MatyhoZmaty, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak v tomhle dílku naprosto si mne získaly sudé sloky :-)

24.09.2023 12:35:21 | cappuccinogirl

Jako bych to už někde zažila...

24.09.2023 09:28:33 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí