Dotyk lásky

Dotyk lásky

Anotace: ...

Dotyk lásky je jemný a hřejivý,

duší se dotýká, klid přináší

Je jako vzácný poklad, klenot drahý,

nikdy svou sílu ani smysl neztratí

 

Dotyk lásky je jako letní vánek,

tváře hladí, srdce rozehřívá

Je jako vlna lásky, co se valí,

za sebou radost a štěstí nechává

 

Dotyk lásky je něžný a bezpečný,

v něm sílu a oporu nacházíme

Je jako léčivý balzám, co hojí,

víru a naději nám zpět vrací

 

Dotyk lásky je magický a silný,

svět kolem nás proměňuje

Je jako zázrak, který se stává,

když se dva do sebe zamilují

 

Dotyk lásky je nejcennější ze všeho,

je symbolem věrnosti a oddanosti

Nechť nás po celý život provází,

ať naše srdce láskou a štěstím naplňuje 

Autor Misha, 26.09.2023
Přečteno 85x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí