Srdce zraněné

Srdce zraněné

Anotace: ...

Mé srdce žal svírá, ta bolest je nesnesitelná,

v duši se jako temná vlna rozlévá

Touha po štěstí jako stín ve tmě mizí,

v této bolesti se ztrácím

 

Jak může láska tak zraňovat a pálit,

když předtím sladká a krásná jako květina byla

Teď se ve smutek a hořkost změnila,

ptám se, proč tak krutá a neúprosná musí být

 

V mysli se vzpomínky na dny plné radosti honí,

na polibky, které byly sladké jako med nezapomenu

Ale teď jsou jen stíny minulosti,

v této bolesti se jako nekonečná neděle se trápím 

 

Čistou a pravou lásku znovu najdu,

bez bolesti a zoufalství budu znovu šťastná

I přes tu bolest stále naděje zůstává,

jednoho dne se mé srdce zraněné zahojí 

Autor Misha, 28.09.2023
Přečteno 62x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se zahojí..

28.09.2023 15:56:24 | CULIKATÁ

mé srdce je hodně zraněné z lásky, utrpělo mnoho ran a jak ho vyléčit, to nikdo z nás však neví...

28.09.2023 19:58:14 | Misha

Věř mi, že to také dobře znám, ale neboj, čas to srovná a zase budeš šťastná...

28.09.2023 21:01:43 | CULIKATÁ

čas všechny rány zahojí a pak bude zase dobře...

29.09.2023 06:25:28 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí