Zlo léčí jenom láska

Zlo léčí jenom láska

Anotace: ...

Zlo léčí jenom láska, tak moudrý hlas pravil,

když temnotu v srdci máš, láska Ti v krás září

V očích plných slz a bolesti, síla lásky se probouzí,

v duši stopu zanechává, kterou žádné zlo neporuší

 

Láska je lékem na rány, které život přináší,

když se zdá, že všechno padá, láska Tě před ztrátou zachraňuje

Nemá hranice ani meze, láska je všudypřítomná,

ať už jsi kdekoliv na světě, láska Tě nikdy neopustí

 

Zlo léčí jenom láska, ta síla nepřemožitelná,

i nejtemnější duši v laskavou proměnit dokáže

Nenech se ovládat nenávistí,

ke světlu a k lásce se otoč, v sobě sílu novou najdeš

 

Zlo léčí jenom láska, ta mocná a nesmrtelná,

všechny překážky překonává, které život s sebou nosí

Věř ve svou sílu a lásku, ať je Tvé srdce plné světla,

ať se láska v Tobě rozproudí, která všechny rány zhojí 

Autor Misha, 28.09.2023
Přečteno 58x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí