DELŠÍ POLIBEK

DELŠÍ POLIBEK

Anotace: koooooooooooooooooookooooooooooooooot

Přílivům měsíčním, světelným rozzářím,
ó můj milý homosexuální příteli
Ztrácím pointu,
proměním se v jasu kol koní na ženu
a vezmu si tě do úst.
Líži ti lži, rodím pravdy,
Poradím barvy, jsi on a já ona,
Říkej mi lásko, mlč jsem onan.
Pod vlivem parket a tichého muzikanta,
Lískám ti ouška hraji si na prominenta.
Jsem ozubená bestie a tys můj holý tank.
Zabýváš se mým patosem,
jazykem oblizuji své rety,
své stíny své siluety mlčení,
pokyvuji hlavou na tvé pokyny,
pokyvuji tělem,
jsem nepříčetný jsem tvé květiny,
zakoupené v řeznictví, vykoupané v krvi
má kůže mě svrbí , mé ruce mě budí )
opírám se o futra ve starém panelovém domě .
Přeji si jediné vstup do mě.
Prosím můj homosexuální bratře,
Prosím neopouštěj poníženého ,
Sezvaného životem konečníků a konců.
Konec konec konec je mým choutkám
Předeformovali nás,já jsem ty a on žena.
Autor Lipschowski, 30.03.2007
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo... kouknul jsem na tebe kvůli Tvému hodnocení a musím říct: dobrý. Vážně.

30.03.2007 20:29:00 | bunches

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí