Slavík marně....

Slavík marně....

Anotace: ...

Slavík marně růži pěje,
snad proto, že už uvadla,
pak zbývá jenom beznaděje,
víra v spánek upadla.

Růže svoje lístky sklání,
bez vody je ztracená,
schvácená po milování,
svých trnů navždy zbavená.
Autor prostějanek, 30.03.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásná. Co tak smutně?

30.03.2007 19:46:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí