Moře lásky

Moře lásky

Anotace: ...

Moře lásky v srdci skrývám,

tam, kde vlny vášně se valí,

kde slunce lásky můj svět zahřívá,

ve vlnách touhy se mé sny plaví

 

Jsem jako kapka v tomto oceánu,

vlnami života jsem unášena

V srdci mého moře není klidu,

jen vášeň a touha mě stále provází

 

Vlny lásky mě vždycky překvapí,

jemně mě hladí, pak mě zvednou

Vždyť láska je jako bouře na moři,

až do nebeských výšin mě unáší

 

Moje srdce je plné lásky a touhy,

moře je v něm pokaždé rozvířené

Ať se vlny vášně o břehy rozbíjí,

moje láska nikdy nezhasne

 

Toto moře lásky ve svém srdci skrývám,

ať se v něm vlny lásky neustále houpají

Ať v něm slunce lásky vždy září,

v něm štěstí naplno nacházím 

Autor Misha, 29.09.2023
Přečteno 87x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, cappuccinogirl, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

More lásky posielam

29.09.2023 07:54:17 | IronDodo

ďakujem, moje srdce si přeje, aby znovu bylo zaplněno láskou

29.09.2023 20:10:22 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí