Tahle patří nám

Tahle patří nám

Anotace: taková jedna vzpomínková...na jednu lásku:o)

Vzpomínám jak tenkrát hráli
písně, kterým jsme se smáli.
Jak málo zbylo z těch
co mi tě připomenou...

Zapomněla jsem na tolik věcí,
co teď hledám v temný kleci.
Jak málo zbylo z chvil
co patřily nám...

Slunce asi stejně nehřeje
jak kdysi hřálo nám.
Počasí citům nepřeje
a tak ptám se kde tě mám?

Protože velká a černá díra
tam v srdci mi zůstala.
Duše na ni nevzpomíná
asi doufat přestala...
...že ho taky mám.
Autor Severka, 30.03.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

raději nevzpomínat:)

01.04.2007 22:43:00 | Favi

Krásná. Řvu jako želva. Vzpomněla jsem si...

30.03.2007 20:34:00 | lidus

Nádhera...

30.03.2007 20:23:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí