prstýnek ze zlata

prstýnek ze zlata

Anotace: pokud by to jen slo.., koupila bych ho vsem smutnym lidem,na tomhe světe..

Jak v hlubokém lese,
tam uprostřed těla,
nikdo neví, co cítím, co bych právě chtěla.
Chtěla bych prstýnek,
aby byl kouzelný,
v srdíčku plamínek,
jen mnou, aby byl nošený.
Chtěla bych s ním otočit,
něco si přát,
v lásce se namočit,
láskou k tobě tát...
Autor Woski, 30.03.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Arabelin prstýnek - kdo by si ho nepřál..? ;o) Pěkně napsané.

31.03.2007 23:13:00 | Theara

Zdařilá báseň o lásce.

30.03.2007 23:50:00 | Pilous

pěkně zrýmované...líbí ;-)

30.03.2007 22:45:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí