Láska léčivá

Láska léčivá

Anotace: ...

Láska léčivá má úžasnou moc,

rány, které nám život způsobí, vyléčí

Když jsme ztraceni a zraněni,

láska nám naději a sílu přináší

 

Je jako lék na bolest duše,

smutek, který nás sužuje, zahání

Světlo tmou proniká,

láska nám důvod žít znovu dává

 

Láska nás spojuje a sjednocuje,

radostí a láskou hlubokou naše srdce naplní

Štěstí a blaho nám přináší,

láska je největší poklad na světě

 

V náručí lásky se bezpečně cítíme,

útěchou i pochopení tam najdeme

Láska nás posiluje i povzbuzuje,

je to léčivý balzám na naše rány

 

Do našich srdcích lásku vpusťme,

plnými doušky ji přijměme

Láska nás uzdraví, sílu nám posílá,

abychom se radovat a žít dál mohli

 

Autor Misha, 03.10.2023
Přečteno 60x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, CULIKATÁ, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí