Faustovy hodiny

Faustovy hodiny

Anotace: ze sbírky MAJÁK

Bez křídel se nerozletím,
kdo mi doma uzná kartu?
Na nový rok bez objetí
s festivalem umakartu.

Půjč si křídla od anděla,
slyším dole z houfu snílků.
Manželka nic nevěděla,
nevzal jsem si senzibilku.

Každej za svůj byt sám kope,
po schodech slyším doktora.
Možná by mě čert vzal stropem,
kdybych se k němu dovolal…
Autor honzasimek, 03.10.2023
Přečteno 58x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, IronDodo, Psavec, MatyhoZmaty, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí