Chybíš mi!!

Chybíš mi!!

Anotace: **

Chybí mi tvé hlazení,
chybí mi naše mazlení.
Chybí mi tvé polibky,
chybí mi naše zážitky.
Chybí mi tvé vyprávění,
chybí mi naše rozvášnění.
Chybí mi tvé kadeře,
chybí mi naše večeře.
Chybí mi tvé pousmání,
chybí mi naše posnídání.
Chybí mi tvé rty,
chybíš mi ty!
Autor Dindane, 30.03.2007
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí