Letní krásky

Letní krásky

Anotace: Ženy jsou v létě krásné.

 

Když letní slunce pálí

a v kůži vypne vrásky

v tu dobu vycházejí do ulic

mé pouliční krásky.

 

Tisíckrát a možná víc

otáčím svou hlavu

mají blůzky jako nic

těžko se ukrývají v davu.

 

Mít tak dva páry očí

z toho jeden vzadu

nemusel bych otáčet víc

svou popletenou hlavu.

 

Mít dva páry očí

to bych si přál

oholil bych si hlavu

možná bych je rozesmál.

 

 

Autor neandrtalec, 04.10.2023
Přečteno 56x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marťas9, nehledaná, Psavec, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí