o přítomnosti jitra

o přítomnosti jitra

jitro
nad šálkem z modrého kraje
hledá básnířkou
bodýčko na míru

zasnění přesahuje její ale
trochu to stahuje
a svítá se do šatů
slunečných motýlů

ty motýly nenechá se mnou
a tak mi zůstává
jen šmrnc nocí s body


v to jitro nad šálkem

jitro nad básní s každou vteřinou
přemýšlí o tom
jak čas lásky chodí
Autor J's .., 04.10.2023
Přečteno 67x
Tipy 11
Poslední tipující: narra peregrini, CULIKATÁ, Ophelia81, Psavec, IronDodo, RadekČ, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné.

04.10.2023 16:24:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí