This Is The Last Time

This Is The Last Time

Anotace: Tvou hořkou lásku už nemůžu dál snést...

It’s been awhile, my friend...
Vím, žes na mě nezapomněl
Protože tvá hořká a bolestivá láska
Mi visí na srdci jako okovy
A já už to závaží nechci dál nést
Jsem vyčerpaná tvým zájmem
A destrukcí, jakou po sobě vždy zanecháš

Tak mi přetni tepny,
Ať můžu zemřít tvou vinnou rukou
A má krev ti ulpí na srdci
Už mi nikdy znova neublížíš
Because this is the last time I breathe...
Autor Christel, 30.03.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí