Právo na lásku

Právo na lásku

Anotace: ...

Právo na lásku, věčnou a čistou,

v sobě každý z nás mít by měl

Bez předsudků, bez očekávání,

jako plamínek v duši svou nést

 

Není barva, náboženství, pohlaví,

co by bránilo tomu, co je pravé

S láskou není hranice, překážka,

jen vzájemná odezva, cit a věrnost

 

Nechme lásku volně plout,

jako řeka svým směrem proudí 

Ať se nikdo nebojí žít, lásku milovat,

ať je to jejich právo a svoboda

 

Právo na lásku nám bylo dáno,

od narození je s námi spojeno

Nechme ji být naším průvodcem,

na cestě životem ať nás vede

 

Ať se nikdo nezastydí za svou lásku,

ať nemusí skrývat své pocity

Nechť je to právo, které nás spojuje,

bez ohledu na to, kdo jsme a jaké jsou naše rozhodnutí

 

Právo na lásku, je to náš dar,

zaplňuje srdce, smysl a sílu dává

Nechme ho vzkvétat ve všech, kdo ho touží mít,

ať je všechny lásky plné, šťastné a svobodné

 

Právo na lásku má každý z nás,

protože je právem všech

Ať láska v našich srdcích žije,

ať je s námi navždy 

Autor Misha, 07.10.2023
Přečteno 112x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka, Žluťák, IronDodo
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásku já nedám...ať je, jak je, ale lásku v srdci, tu je potřeba mít pořád... a to ostatní...se i díky tomu nějak...zpraví :-)
krásná myšlenka, Miško :-)

07.10.2023 14:13:20 | cappuccinogirl

ano přesně tak, lásku v srdci ta je pořád skrytá v srdci, jen ji pomalými doušky postupně rozdávat:-)

07.10.2023 19:37:52 | Misha

Láska bez hraníc, krásny námet plný pravdy a porozumenia.

07.10.2023 06:18:25 | IronDodo

právno na lásku má každý z nás, jen je láska hluboko v srdci ukrytá...

07.10.2023 19:36:27 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí