Ten z mlhy

Ten z mlhy

Anotace: Tak nevím jestli se to sem hodí, ale tohle jsem složil pro moji dívenku...

Když hodiny
Půlnoc odbíjí
A mé stíny
Do tmy spěchají
Přichází ten
Jenž byl přislíben

Světlo bílé
Ve mě nehledej
Láskou plné
Srdce uchovej
Slyš jak buší
Pod mojí duší

Tak polib mě
Svůj zvrácený sen
Něžně mě
Do náruče vem
Přichází ten
Tebou okouzlen

Ach Lásko má
Jen s tebou chci být
Tep usíná
Tak pojď se mnou snít
Miluje tě ten
Mlhou zahalen
Autor Kain de Amedha, 30.03.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí