Stojíš v dešti pod deštníkem

Stojíš v dešti pod deštníkem

Anotace: Nech pršet lásku na svou hlavu.

 

Kdo nechce stát pod okapem

a bojí pocákat se blátem

kdo se bojí, že bude mít rád

těžko může ten milovat.

 

Stojíš tu v dešti pod deštníkem

kůži chráníš pod pláštíkem

láska prší na tvou hlavu

bojíš se zmoknout, mít odvahu.

 

Být tak kapkou v dešti

pršel bych na tvou tvář

skanula by jako slza štěstí

v tvých očích vykouzlila zář.

 

Nastav ruce své dešti

naber kapky plnou dlaň

nezatínej stále pěsti

lásku láskou

prosím

braň!

 

Autor neandrtalec, 08.10.2023
Přečteno 59x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Marťas9, Kaňka, cappuccinogirl, mkinka, Helen Mum, Anfádis, Fractura cordis aperta, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to celý krásný...ale ty poslední čtyři slova... tak ty jsou...pro mně nej...

08.10.2023 11:20:20 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí