Noční rituály

Noční rituály

V noci se přikrývám vzpomínkami
To aby ze smutku nebyla mi zima
Svou hlavu složím na sen
Který toužím si zdát

Jsi lapačem těch zlých
Hybatelem iluzí mých vjemů
Jsi...a já nemusím mít strach

Nastavím hodiny na odbití času bez Tebe
Pak už jen budou tikat něžná pomyšlení
Která v tichosti píšou naše memoáry
Autor Kaňka, 09.10.2023
Přečteno 90x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Bufik, mravenec, jort1, RadekČ, Anfádis, Žluťák, ukrytá v máku, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pak už jen budu tikat něžná. Pěkná, jako když vrní kočka.

24.12.2023 07:13:01 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí