Inkoust 1/2

Inkoust 1/2

Anotace: jak poznal růžové krátké známosti, a je to trochu víc rozlité na dvě části, nejsem vip, tak pokračování jindy, dost možná že nikdy... děkuji.

Slečno
s časovým odstupem
proč vy se ptáte na mé psí oči ?

whisky s ledem ?

Když se psí co píšu nelíbí do psaní mi skočí...

psí tu není
jako by nebyla

a já si dovolím připomenout
že už vedu tři nula

a jestli zapíjíte zde žal tak čtyři

ale tak dobře

zůstaneme u těch třech co jsem si nalil sobě


nebo snad máte nějaké jiné trumfy ?

nemáte

a sem trefíte sama

sekretářku ani oprašovatelku notebooku nehledám

a na toho chlapa pijete ?

.

co si to...

.

slyšíte ten rytmus

co si to

raz dva tři

dovoluju


ahoj hlíno

pozoruju tě už dlouho


dobře

zůstaneme u vykání slečno


jmenuji se inkoust
modrý inkoust
to je důležité

.

to je důležité jen pro savé papíry
a děsně nemódní a zastaralé
přišel jste snad že vyschlo kuličkové pero ?

růžová
vypravěčka příběhů

těší mě
Autor J's .., 09.10.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, paradoxy, RadekČ, Anfádis, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí