Rovnováha

Rovnováha

Anotace: -

 

Ach, tie krásne oči, viem...
hlavička k plecu nakláňa sa
liek dala si môjmu životu
keď som mal zvýšenú teplotu
neviem ako sa to stalo,
keď si ťa srdce moje zamilovalo.

Hoci poklady sveta nemáme
aj tak sme bohatý,
viac ako truhla zlata
je úsmeve na tvári,
drahocenný svit
vie nám celý svet pozlátit.

Padajúce jeho zlato
zasekne sa majestátne
na maliarové plátno
modernej škole umenia
v extáze zahorel zrak
pri maľovaný lásky.

Autor IronDodo, 10.10.2023
Přečteno 118x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem

10.10.2023 12:07:23 | IronDodo

zas jedna velká romantická krása... děkuji... tvá slova jsou vždy pohlazením

10.10.2023 12:05:03 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí