Cítím k Tobě

Cítím k Tobě

Anotace: ...

Cítím k Tobě city, hlubší než o jakých jsem snila,

jsou jako oceán, který v mém srdci vlní

Tvoje láska mě jako sluneční paprsky zaplavuje,

 v té nekonečné kráse Tvého bytí se ztrácím 

 

Cítím k Tobě city vyšší než nebesa nad námi,

jsou jako hvězdy, které nás ve tmě osvětlují

Tvá blízkost mě jako ptáka ve vzduchu povznáší,

na každý okamžik s Tebou se vždycky a všude těším 

 

Ty jsi mým světlem, mým zdrojem štěstí a radosti,

Tvoje něžné doteky mi sílu a energii dodávají 

Ve Tvých očích klid a bezpečí nacházím,

přeji si, abychom spolu byli navždy spojeni

 

Cítím k Tobě city, které jsou silnější než slova,

jsou jako melodie, která mi v duši stále znova zní 

Tvoje láska je jako náruč, která mě chrání, obklopuje,

uvědomuji si, že s Tebou jsem našla své štěstí a smysl života

 

Tak pojďme společně procházet tímto krásným světem,

naše city růst a kvést jako nejkrásnější květ nechme 

Cítím k Tobě lásku, která je věčná a nekonečná,

slibuji Ti, že budu stát po Tvém boku navždy 

Autor Misha, 11.10.2023
Přečteno 101x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, cappuccinogirl, IronDodo, Iva Husárková, Žluťák, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to ano, ale někdy se s láskou peru a pak se všechny emoce ve mně bouří...

12.10.2023 05:24:04 | Misha

To je moc krásné vyznání... tvá láska má v tobě obrovské štěstí...

11.10.2023 12:02:42 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí