Vzpomínkový večer

Vzpomínkový večer

Vzpomínkový večer

 

Slyšel jsi Pepíku, volání do nebe…

To tvojí blízcí, tě chtěli u sebe.

 

Moc nám všem chybíš,

srdéčko zlaté,

s tebou jít na Věšáky,

bylo vždy svaté.

 

Sešli se všichni

co měli tě rádi,

úžasná rodinka

i kamarádi.

 

K tomu ta muzika

nesla se do nebe,

byla to vzpomínka

převážně na tebe.

 

Ty jsi je moc miloval,

Zrzávky navštěvoval,

50 s nimi oslavoval,

při pohřbu z nebe pokyvoval…

 

Nebylo člověka

komu jsi ublížil,

všem si pomáhal

nikoho neponížil.

 

V tvém srdci byla

jen pravá láska,

chtěli jsme být ve spojení

chybíš nám sakra…

 

 

 

 

Autor Marťas9, 11.10.2023
Přečteno 62x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, Bufik, Psavec, Anfádis, IronDodo, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, mkinka, Žluťák, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, jinak to nejde.

11.10.2023 10:34:34 | Jeněcovevzduchukrásného

Díky moc

11.10.2023 12:30:35 | Marťas9

Moc pěkná, Marťo!:)

11.10.2023 08:38:49 | Žluťák

Děkuji moc Žlutáku

11.10.2023 08:46:59 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí