Nikdy nezapomenu

Nikdy nezapomenu

Anotace: inspirováno básní NEZAPOMENU...

Nikdy nezapomenu na ten okamžik,

kdy jsem Tě poprvé spatřila

Tvá přítomnost mě štěstím naplnila,

do srdce se mi zavřela

 

Nikdy nezapomenu na Tvůj úsměv,

každý den mě rozjasňoval

Byl jako slunce, které zahřivalo,

jako královna na trůně jsem se cítila

 

Nikdy nezapomenu na Tvé oči,

které v sobě tajemství skrývaly

Byly jako dvě jiskry plné lásky,

jako malé dítě jsem se v nich ztrácela

 

Nikdy nezapomenu na Tvůj hlas,

nejkrásnější píseň mi zpíval

Byl jako melodie, do duše se mi zaryla,

stále ji ve svém srdci slyším znít

 

Nikdy nezapomenu na naše chvíle,

kdy jsme spolu světem procházeli

Byly plné radosti, smíchu a lásky,

ve svém srdci je budu nosit navždy

 

Nikdy nezapomenu na Tebe,

na tu lásku, kterou jsem k Tobě cítila

Budeš vždycky součástí mého života,

nikdy nezapomenu na Tebe, miláčku můj

Autor Misha, 12.10.2023
Přečteno 88x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně a citlivě jsi napsala své vyznání, Mišulko :-)*

12.10.2023 10:34:38 | cappuccinogirl

ano a to díky Tobě, protože jsem se inspirovala Tvým dílkem s názvem NEZAPOMENU:-)*

12.10.2023 19:45:54 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí