Umírám na lásku

Umírám na lásku

Anotace: ...

Umírám na lásku, v plamenu žáru,

v srdci mém touha a vášeň plápolá

Tvoje oči jsou jako hvězdy na obloze zářící,

v mých snech mě Tvoje rty božsky políbí

 

Umírám na lásku, na Tvůj dotek jemný,

ve Tvém objetí štěstí věčné naleznu

Tvůj hlas je jako melodie, k Tobě mě volá,

ve Tvé blízkosti se jako v ráji nebeském cítím

 

Umírám na lásku, v těch chvílích s Tebou,

Tvoje náruč je mým bezpečným útočištěm

Spolu se smějeme, pláčeme i sníme,

naše láska je jako květina, která nikdy neuvadne

 

Umírám na lásku každým dnem víc a víc,

ve Tvém objetí svůj klid a smysl života nacházím

Tvoje polibky jsou jako nektar sladký,

v nich se ztrácím, na všechny starosti zapomínám

 

Umírám na lásku, ale ne jako konec,

ale jako nový začátek jako vzkříšení

Naše láska je silná, nekonečná a pravá,

spolu budeme tančit až do posledního dechu 

Autor Misha, 12.10.2023
Přečteno 73x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí