Z Tvých rtů

Z Tvých rtů

Anotace: ...

Z Tvých rtů sladká melodie vytryská,

hlas Tvůj jako zpěv andělů zní

Při pohledu na Tebe srdce se rozpálí,

ve Tvé blízkosti se jako v ráji cítím

 

Tvůj úsměv jako sluneční paprsek svítí,

celý můj svět rozjasňuje

Tvůj dotek mě do hlubin duše hýbá,

u Tebe klid a bezpečí nacházím

 

Z Tvých rtů vášeň a touha vytéká,

celé tělo se vzrušením chvěje

Naše spojení je jako ohnivá bouře,

v níž se ztrácím a na vše zapomínám

 

Z Tvých rtů něha a láska proudí,

s Tebou jako ve snu létám

Všechny starosti se v dálce rozplynou,

když jsem s Tebou život je krásný

 

Z Tvých rtů sladká píseň zní,

každý den mě provází

Jsi pro mě jako nejkrásnější báseň,

z Tvých rtů můj největší sen plyne

Autor Misha, 13.10.2023
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí