Hvězdy pro Tebe

Hvězdy pro Tebe

Anotace: ...

Hvězdy na nebi se jen pro Tebe třpytí,

své zářivé paprsky až sem vysílají

Jsou jako malá kouzelná světýlka,

která nám radost a naději přinášejí

 

Každá hvězda je jako malý dárek,

z nekonečného vesmíru byl poslán

Ať jsou vzdálené a tisíce světelných let,

jejich záře pro Tebe bude blízká

 

Hvězdy jsou jako věrní průvodci,

cestu v temnotách nám ukazují

Připomínají nám, že nejsme sami,

vždy nás na naší pouti provázejí

 

Hvězdy nedosažitelné se nám zdají,

jsou pro Tebe vždy přístupné

Do svých dlaní je můžeš chytit,

ve svém srdci je nech zářit

 

Hvězdy jsou jako tichý posel,

poselství lásky Ti přináší

Jejich záře Tvé cesty osvětluje,

ať Ti štěstí každý den přináší

 

Na hvězdy a sny vzhlížej,

nech se jimi inspirovat

Jsou to malé zázraky na nebi,

které jsou jen pro Tebe stvořeny 

Autor Misha, 14.10.2023
Přečteno 125x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Anfádis, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

14.10.2023 18:01:29 | Psavec

děkuji za komentář

15.10.2023 15:23:24 | Misha

hvězdy jako tichý posel... to je krásně napsáno :-)*

14.10.2023 14:09:06 | cappuccinogirl

děkuji Ti moc, kapučínko, moc mě to těší, každý Tvůj komentář mi udělá radost:-)

15.10.2023 15:24:20 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí